Blog

Νέα συνεργασία της εταιρίας ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ με τον οίκο GAROFOLI

Ο όμιλος Garofoli είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση θυρών, με ιδιαίτερη έμφαση στις ξύλινες πόρτες. Ο Όμιλος, με επικεφαλής τον ιδρυτή Fernando Garofoli και τους γιους του, λειτουργεί εντός του κορυφαίου τμήματος της αγοράς. Τα προϊόντα της αποτελούν μια εξαιρετική αναπαράσταση του κινήματος "Made in Italy" σε όλο τον κόσμο.Εκτός από την ευρεία επιλογή των θυρών, με γκάμα μοντέλων και λύσεων που κυμαίνονται από την κλασική πόρτα από συμπαγές ξύλο έως τις πόρτες σχεδίασης αλουμινίου με φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι, ο όμιλος Garofoli παράγει επίσης μια μυριάδα συντονισμένων προϊόντων που εγγυώνται απεριόριστες δυνατότητες διακόσμησης. Στην πραγματικότητα, οι πόρτες μας μπορούν να συνδυαστούν με παρκέ δάπεδα, πάνελ boiserie, ντουλάπες και baseboards που προσφέρουν ευελιξία στην ανάμειξη και αντιστοίχιση για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών εσωτερικών σχεδιαστών.Η εταιρική αποστολή του ομίλου συνοψίζεται στα λόγια του ιδρυτή της : "Να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι η καλύτερη έκφραση της αισθητικής και τεχνικής αξίας του καλού ιταλικού σχεδιασμού"F.Garofoli.
Read more

Η εταιρία ALEXYL PARQUET ATHENS S.A. θα συμμετάσχει σε δύο εκθέσεις τον Νοέμβριο.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην έκθεση Expo Hotel που θα πραγματοποιηθεί στο Tae kwon Do, Παλαιού Φαλήρου, από τις 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017 . Παρόντες θα είναι οι άνθρωποι εκείνοι που διευθύνουν και λειτουργούν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος και η ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ με την αξιόλογη και μεγάλη ποικιλία ξύλινων δαπέδων, deck εξωτερικού χώρου, ξύλινες επενδύσεις τοίχων και laminate δάπεδα.Και πριν τελειώσει ο μήνας, από τις 17 έως 20 Νοεμβρίου 2017, θα μας βρείτε στην 100% Hotel Show, στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για το Premium Tourism Trade Show στην Ελλάδα, με έμφαση στον Ξενοδόχο και την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος, αλλά και στη συσχέτιση όλων των παραγωγικών κλάδων (τόσο σε προϊοντικο επίπεδο όσο και σε επίπεδο υπηρεσίας) με τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, που είναι ο Τουρισμός.Η ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ θα είναι εκεί και σας περιμένουμε να γνωρίστε τα δάπεδά μας από κοντά, να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να βρούμε την καταλληλότερη λύση στην ανακαίνιση ή στο έργο σας.
Read more

EASY DECK

Τα προϊόντα της Hortus είναι η ιδανική επιλογή για υπαίθριους χώρους: η κομψότητα, η απεριόριστη φυσικότητα και η ζεστασιά του ξύλου συνδυάζονται με τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την καινοτομία που προκύπτει από το αποκλειστικό design της Hortus Woven. Δύο συλλογές προϊόντων (ξύλο και υφαντά) σ’ ένα ευρύ φάσμα μεγεθών: Τα προϊόντα Hortus έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και να φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τέλεια γύρω από την πισίνα σας, στα μονοπάτια του κήπου σας, κάτω από τα κιόσκια, στα υπαίθρια εστιατόρια, στα κέντρα ευεξίας και στις βεράντες. Μ’ ένα απλό κλικ: εύκολο στην εγκατάσταση σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια και εξίσου εύκολο στην αφαίρεση. Τα πλακίδια Hortus Wood 300 x 300 στηρίζονται εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και είναι αφαιρούμενα με την ίδια ευκολία. Για το λόγο αυτό, το πλακάκι Hortus Wood 300 x 300 είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για όλες τις προσωρινές εγκαταστάσεις και όχι οριστικές, όπως εποχιακές παραχωρήσεις, ξενοδοχεία ή εστιατόρια. Αξιοποιώντας την εξαιρετική άνεση της επιφάνειάς του και το σύστημα αποστράγγισης της δομής του, τα πλακίδια Hortus Wood 300 x 300 είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χώρους πισίνας, περιοχές κολύμβησης, ιαματικά λουτρά και κέντρα ευεξίας, όπου η ασφάλεια αποτελεί βασική απαίτηση όταν περπατάτε ξυπόλητοι. Χάρη στην ευελιξία της τετραγωνικής μορφής και του ειδικού συστήματος κουμπώματος, τα πλακίδια Hortus 300 x 300 αποτελούν την ιδανική λύση για το σχεδιασμό απλών, πρακτικών και κομψών υπαίθριων χώρων. Λόγω της ευελιξίας και της πρακτικότητας του, τα 300 x 300 πλακίδια είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν όλες τις φαντασιώσεις εγκατάστασης σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων.
Read more

Wall covers

Ξυλινες επδενδυσεις τοιχου 3D. H τελευταια μοδα της εποχης προκειται για ξυλινο πανελ 600 x 300 x 31 mm το καθε ενα ενωνεται με το επομενο πολυ ευκολα χρησιμοποιωντας την καταλληλη κολα. Χρησιμοποιουνται κατα μεγαλο βαθμο σε καταστηματα αλλα και εστιατορια η win bars χωρις να ειναι απαγορευτικο και σε σπιτια. Διατιθεται αμεσα σε πολλα ειδη ξυλου οπως δρυς καρυδια τικ κλπ.
Read more

UNDER HEATING SYSTEM WITH WOOD FLOOR

Ξύλινη επίστρωση σε δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανσηΕφόσον έχετε αποφασίσει να εγκαταστήστε ξύλινο δάπεδο πάνω από ενδοδαπέδεια θέρμανση, καλά είναι να προσέξετε τα παρακάτω σημεία. Το πρώτο πράγμα που συστήνουν οι ειδικοί είναι ότι εφόσον σχεδιάζετε να βάλετε ξύλινο δάπεδο πάνω από ενδοδαπέδεια θέρμανση, αυτό θα πρέπει απαραιτήτως να είναι πολυστρωματικό ξύλινο δάπεδο και όχι μασίφ δάπεδο. Το πολυστρωματικό δάπεδο είναι διαθέσιμο με πολλες επιλογές φινιρισμάτων και σχεδίων και κατασκευάζεται από δύο και περισσότερες στρώσεις ξύλου που επικολλούνται μεταξύ τους για να σχηματίσουν μία σανίδα. Στην επιφάνεια της σανίδας του πολυστρωματικού δαπέδου επικολλάται, με σύγχρονες εργοστασιακές μεξόδους, ένα στρώμα σκληρού ξύλου που χάρη στη δομή των επιστρώσεων έχει ως αποτέλεσμα μια εγγυημένη σταθερή και σίγουρη επιλογή δαπέδου, με παράλληλο αποτέλεσμα ένα φυσικό ξύλινο δάπεδο. Η πάνω στρώση του πολυστρωματικού ξύλινου δαπέδου, όπως έχουμε αναφέρει, είναι από σκληρό ξύλο που επικολλάται στην πολυστρωτική βάση στήριξης και στη συνέχεια ολόκληρη η σανίδα περνιέται στο τόρνο απ΄όλες τις πλευρές της ώστε να διασφαλίζεται η άρτια ένωση των σανίδων κατά την τοποθέτηση. Η δομή του πολυστρωματικού ξύλινου δαπέδου έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη ανθεκτικότητα του δαπέδου σε θέματα παραμόρφωσης λόγω υγρασίας ή αυξομειώσεων μεγάλων διαφορών θερμοκρασίας που συχνά προκαλούν  προβλήματα παραμόρφωσης στα μασίφ ξύλινα δάπεδα. Κατά την επιλογή του πολυστρωματικού δαπέδου που θα τοποθετήστε πάνω από την ενδοδαπέδεια θέρμανση υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξτε. 
  1. Για την διασφάλιση ενεργειακής απόδοσης, το συνολικό πάχος του δαπέδου επιλογής σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 18mm.
  2. Η επιφανειακή στρώση π.χ. η στρώση του πραγματικού ξύλου, δεν πρέπει να έχει πάχος πλέον των 5mm.
  3. Συστήνουμε την επικόλληση του δαπέδου με ειδικές κόλλες για την περίσταση.
 Κάθε πολυστρωματικό δάπεδο που εγκαθίσταται πάνω από ενδοδαπέδεια θέρμανση χρειάζεται να τοποθετηθεί με κόλλες που τηρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενδοδαπέδειας θέρμανσης . Η μέθοδος τοποθέτησης με την επικόλληση επιτρέπει τις συστολές και διαστολές του ξύλινου δαπέδου κατά τις αυξομειώσεις θερμοκρασίας χάρη στην ελαστικότητα της κόλλας. Επιπλέον, ένα επικολλητό δάπεδο βοηθά στην αποφυγή κενών αέρος που πιθανόν να προκύψουν πάνω από την ενδοδαπέδεια θέρμανση. Εδώ στην ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ συνεργαζόμαστε με τις πλέον εξειδικευμένες σε θέματα ενδοδαπέδειας θέρμανσης και σας περιμένουμε καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο στον εκθεσιακό μας χώρο, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος,9 στην Γλυφάδα, για να διαλέξουμε μαζί το νέο σας ξύλινο δάπεδο που θα εκφράζει την απόλυτη ζεστασιά και αρμονία του προσωπικού αλλά και το επαγγελματικού σας χώρου.
Read more

© Alexyl SA | WebOS Optimized